perjantai 5. heinäkuuta 2013

Angry Bird

6 kommenttia:

 1. Minä olen Angry Birds -fani.;) On kyllä osuva otsikko, reppana näyttää nimittäin melkoisen kiukkuiselta. Ilmeisesti juuri herännyt.;) Suloisia nuo poikaset ovat, vaikka myös vähän säälittävänkin näköisiä.

  Olipas viikonloppuna "hyvä" tuuri. Täällä ei ole aikoihin satanut, ja luonto on todella kuiva, perennatkin ovat aivan nuukahtamaisillaan, vaikka niitä kastelemmekin. Lauantaina sitten päätimme lähteä järvelle kalaan, ja silloin se hirveä sade sitten iski täysin varoittamatta. Kastuimme aivan litimäriksi. Kyllä se siinä vaiheessa onneksi lähinnä nauratti ja luonto nautti isosta vesiannoksesta. Ukkosta ei sentään tullut, joten ehjin nahoin päästiin takaisin mökille ja käytiin vielä uimassakin, kun oltiin jo valmiiksi aivan uitettuja.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räksän poikasille Angry Bird -nimitys sopii hyvin. Ne ovat aina äkäisen näköisiä. Ehkä ruuan odottelu kiukuttaa.;) Poikaset on aina nättejä, räksienkin. Kiva seurata, kun ovat lähteneet pesästä ja niitä vielä ruokitaan.:)

   Tavanomaista Suomen kesää.:) Silloin ei sada, kun pitäisi, ja sitten sitä tulee kaatamalla, kun ei olisi ihan tarvis. Muistan, kun viime kesänäkin valettiin pohja kesäkurpitsalavaa varten. Aurinkoista oli aloittaessa, loppupuolella iski kaatosade, muttei valuhommaa voinut enää keskenkään jättää. Uitettuja oltiin ja vielä piti sementtimylly sun muut välineet pestäkin, kun homma saatiin päätökseen. Kiva siellä kauheassa vesisateessa vielä vesiletkunkin kanssa pelata.:D Ukkonen tuosta teidän kalareissusta vielä puuttuikin. Ei olisi kiva olla järvellä, kun salamoi. Ihmeen vähällä ukkosella tänä kesänä on päästy, eikä onneksi ukkonen ole tullut ihan liki. Liian monta ukkosen tuhoa ollaankin jo vuosien mittaan kärsitty.

   Poista
 2. Reppana on kyllä vähän kyllästyneen näkönen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkiä aikoja se ruokaa sai varrotakin. Ja sitten minä vielä tulin töllistelemään kameran kanssa.;)

   Poista
 3. Symppikset noi töyhdöt molemmin puolin päässä. :D

  VastaaPoista