torstai 4. heinäkuuta 2013

Waiting for food - Ruokaa odottelemassa

4 kommenttia:

 1. Mahtava tilannekuva! Upeita hetkiä pääset todistamaan siellä ihanalla pihallanne.:) Pitäisi taas päivittää omaakin blogia, mutta kaikenlaista puuhaa riittää niin paljon näin kesällä, että hyvän jos kerkeää reseptit + kuvat heittää tuonne ruokablogin puolelle.;)

  Minäkin todistin kaunista tilannetta mökillä viikonloppuna: Kirjosieppo naaras istui linnunpöntön ulkopuolella iso perhonen suussa ja pöntöstä kuului kova sirkutus. Kamera ei vaan silloin ollut käden ulottuvilla. Lisäksi mökkijärvellämme asuu joutsenpariskunta tänä kesänä, kolmen poikasen kanssa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ruiskuttelemassa rikkaruohomyrkkyä sora-alueille, kun kuulin aikamoista viserrystä kuusesta. Ajattelin, että sielläkin täytyy olla linnunpesä. Menin katsomaan, ja poikasethan olivatkin jo pesästä lähteneitä. Tykkäsivät vain ilta-auringossa istuskella vielä kylki kyljessä ruokaa odottelemassa. Arvaa jäikö myrkkyruisku niille sijoilleen ja vaihtui lennossa kameraan...;D Joskus sitä osuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Usein taas harmittaa, kun tulee hyviä tilanteita, eikä olem kameraa mukana tai ei vain ehdi kuvaa ottamaan. Nyt kävi tuuri, ja poikaset jonkun aikaa oksalla viihtyivät ennen kuin lähtivät omille teilleen.:) Erilaisia lintuja meillä riittää pihassa aina vain entistä enemmän, kun pihasta on tullut rehevämpi ja suojaisempi, ja linnunpönttöjäkin on laitettu runsaasti.:)

   Ei tosiaan meinaa millään ehtiä eikä jaksakaan päivityksiä tehdä. Niin paljon on kaikenlaista muuta puuhaa.

   Kirjosiepot ovat ahkeraan meilläkin tänä kesänä pesineet. Yhdessä pöntössä on tälläkin hetkellä niillä poikue. Sirkutus kuuluu aamuvarhaisesta iltamyöhään ja vanhemmat lentelevät edes takaisin ruokaa viemässä. Kivaa seurattavaa on. Joutsenet ovat ihan suosikkejani. Niitä voisi myös aina katsella ja kuvata vaikka kuinka kauan.:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joskus tulee hyviä tilanteita vastaan. Onneksi ehdin hakemaan kameran.:)

   Poista