torstai 4. huhtikuuta 2013

My own bunny, Rymy, the smooth fox terrier - Oma pupuseni, Rymy, sileäkarvainen kettuterrieri

6 kommenttia:

 1. Rymy on komea! Tästä kuvasta saisi upean taulun, niin hienosti hän tässä poseeraa!:)

  Välillä haaveilen omasta koirasta, tällä hetkellä meillä nähdään vain satunnaisesti ystävien koiria. Jos joskus koiran hankin, niin vasta sitten kun on isompi asunto ja oma piha. Tässäkin taloyhtiössä on isojakin koiria ja välillä mietin, että eikö niillä tule aika pitkäksi kerrostalossa.:(

  Tällä viikolla olen innostunut kolmena päivänä lenkille tuonne joen ja järven rantaan kiertämään, mutta olisi kyllä kiva, jos olisi joku pakottamassa sinne lenkeille..;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos.:) Rymyä on helppo kuvata, kun se on niin rauhallinen ja malttaa olla pitkään aloillaan. Ainoastaan turkin väritys tuottaa ongelmaa, kun valkoinen äkkiä ylivalottuu, kun koittaa taas mustasta päästä saada jotain erottumaan.;) Enää ei osaisi millään olla ilman koiraa. Ei paljon tulisi lenkillekään lähdettyä, jos vain itsekseen pitäisi mennä. Nyt tulee liikuttua säännöllisesti joka päivä. Nyt on ollut tosi hienot lenkkeilyilmat, ja kiva, kun on pitkään valoisaa. Pitkä päiväkin lisää lenkkien määrää, talvella pimeässä ei aina tee niin mieli tarpoa.;) Uskon, että moni koira pärjää ihan kerrostalossakin, kunhan vain saa tarpeeksi lenkitystä päivän mittaan. Meillä on iso piha ja iso aitaus. Pihalla ei voi pitää vapaana sijainnin vuoksi, ja aitauksessa ei taas viihdy. Aitaukseen laitan ainoastaan kesäisin, kun itsekin menen ulos jotain tekemään. Jos joutuu yksin jättämään kotiin, niin aina jää sisälle, ja siellä Rymy mieluummin sitten onkin kuin yksin ulkona. Eli enimmäkseen ollaan ulkona vain silloin, kun lenkkeillään, käydään asioilla ja lähdetään yhdessä jonnekin (mukaan otetaan aina, kun voidaan), muu osa ajasta vietetään sisällä.:)

  VastaaPoista
 3. Rymy, kyä sä oot miälettömän komee miäskoira.

  Rumble, you're insanely handsome mandog. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti pojat, niinhän mä oon.

  Thanks boys, yes I am.:D

  VastaaPoista
 5. Hieno, komea Rymy! Hedda-neiti lähettää vienot, silakantuoksuiset terveiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rymy kiittää ja lähettää kauniille Heddalle kuolaiset vastaterveiset.:) Silakka maistuisi, mutta virtsakivien takia ei saa nyt syödä mitään muuta kuin erikoiskuivamuonaa.

   Poista