tiistai 16. huhtikuuta 2013

Fox - Kettu


This handsome fox is our everyday guest. He almost got hit by a truck today. I heard the horn inside the house, and I knew right away, our fox was crossing the highway. Luckily nothing happened. I took my camera and managed to get two pictures from a long distance, before the fox vanished to the forest. He doesn't like camera. When I'm without it, he may walk me by couple meters away without any rush. 

Tämä komea kettu on jokapäiväinen vieraamme. Tänään se jäi melkein rekan alle. Kuulin torven sisälle taloon, ja tiesin heti, että kettumme on ylittämässä valtatietä. Onneksi mitään ei tapahtunut. Otin kamerani ja onnistuin saamaan kaksi kuvaa pitkän matkan päästä, ennen kuin kettu katosi metsään. Se ei pidä kamerasta. Kun olen ilman kameraa, se saattaa kulkea ohitseni muutaman metrin päästä ilman mitään kiirettä.

4 kommenttia:

 1. Onneksi mitään pahempaa ei kerennyt tapahtua. Ihan sydäntä riistää aina, kun näkee auton alle jääneitä eläimiä.:( Kettukin on niin komea eläin. Pariin otteeseen mekin olemme päässeet seurailemaan saman ketun elämää. Parasta oli kun mökkimme lähettyvillä pesi aikoinaan eräs kettu ja pääsimme näkemään kaksi pentuakin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei jäänyt rekan alle. Itku olisi päässyt.:( Pelottaa kyllä, kun tuossa menee tuo pikatie, ja autot ajaa sataa siinä. Kettu usein tien yli tulee meille. Pari kolme kettua tässä on talven mittaan kulkenut. Välillä ovat menneet viereisellä pellolla peräkanaa.:) Minäkin toivon, että kesän mittaan nähtäisiin myös pikkukettuja. Ylimääräiset kalat ja kalanperkeet ollaan talven ajan viety ketulle, ja hyvällä tuurilla se voi tuoda poikasetkin katsomaan löytyisikö meiltä herkkupaloja.:) Kettu on ihan mahdottoman kaunis eläin! En pidä ketunmetsästyksestä, vaikka koirarodusta voisikin päätellä muuta.;)

   Poista
 2. Komea on kettu. Onneksi selvis hengissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mikään kapinen. Tosi komea turkki ja meiltä saadut kalat on varmaan tehneet entisestään hyvää turkille.;) Onneksi!:)

   Poista