torstai 13. kesäkuuta 2013

Little squirrels - Oravan poikaset


Now we have at least five little ones in our owl house. - Nyt meillä on vähintään viisi pikkuista pöllön pöntössämme.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun olette saaneet poikasia pöllön pönttöönne.:) Suloisia ovat oravanpoikaset, toivottavasti mökin pihapiirissä olisi pieniä temmeltämässä. Ainakin viime kesänä kaksi oravaa asusteli siellä koko kesän!

  Tällä viikolla en ole kerennyt ulos kuvailemaan mitään. Epävakainen viikko on ollut ja nytkin sataa, huomiseksi on luvattu todella sateista. Ihan hvyä, sillä luonto kaipasi vettä ja minä kerkesin siivota sisällä tänään.:) Ensi viikolla on sitten juhannus, toivottavasti sää olisi kiva, jotta saisi viettää aikaa mökillä ja grillailla kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, ettei pönttö tyhjillään ole, kun ei pöllölle tunnu kelpaavan.;) Suloisia, pieniä poikasia ovat, muttei alakerran naapurin, Rouva Kirjosiepon, mielestä. Se kovin poikasia paimentaa pysymään pöntössään, mutta kyllä nuo jo puun runkoa pitkin käyvät välillä kiipeilemässä. Hauska näitä on aina seurata.:)

  Kovin vähälle on jäänyt ulkona kuvaaminen. Sitten vain innostuu, kun jotain tällaista ilmestyy.:) Sadepäivät on ihan hyviä välillä, kun silloin ehtii sisälläkin jotain tekemään. Ja luonnolle vesi tekee hyvää. Juhannukseksi saisi ilmat jo vähän muuttua aurinkoisempaan ja lämpimämpään suuntaan. Ei oikein vesisateessa innosta grillailla, vaikka katto onkin pään päällä.;)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Söpösiä ovat, mutta myöskin aika petoja. Yksi poikasista tuhosi peipposten pesän.:(

   Poista
 4. Voi jestas miten ihanat pikkuiset oravat. Noita on varmasti upeaa seurata. Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä yksi taas juuri kipittää ulkona ikkunan takana. Maailmalla jo ovat kovassa menossa.:) Hauskahan noita aina seurata on.:)

   Poista