keskiviikko 28. elokuuta 2013

Brugmansia - Pasuunakukka6 kommenttia:

 1. Täydellinen! Onks siinä samassa rungossa kahden värisiä kukkia? Mä oon ihan mykistynny, on niin nätin mallinenkin. Omani ovat korkeita honkkeleita.

  VastaaPoista
 2. Aika nätti on, ja oli kiva yllätys, että tämä kerrottu vaaleanpunainen on vielä hengissä.:) Kokonaan on tuota samaa vaaleanpunaista. Nuput ovat keltaiset ja siksi alkuun luulinkin, että tämä on sitä samaa vanhaa kantaa, yksinkertaista keltaista. Vaaleanpunainen väri tulee kunnolla esille vasta, kun kukka on auennut täysin. Ja tuoksu oli ihan huumaava, kun kävin kuvaamassa.:) Nätin malliseksi tämä on nyt tänä kesänä kasvanut ja ihan itsekseen vielä. En ole tätä ollenkaan leikannut. Ajatteles, viime kesänä pasuunani olivat ihan heitteillä, pelkästään taivaalta tulevan veden varassa, ja mietein jo pasuunoiden hävittämistäkin. Onneksi en sentään malttanut, kun nyt on tuollainen kaunotar kukassa ja nuppujakin on vielä vaikka kuinka.:) Kuusi tai seitsemän pasuunaa on vielä tämän lisäksi. Jännä nähdä millaisia kukkia niihin tulee. Useammassa on nuppuja. Toivottavasti olisi useammanlaisia.:)

  VastaaPoista
 3. Oo miten upea! Olen kai nähnyt vanhassa blogissasi kuvia pasuunakukista, tai en tiedä, joka tapauksessa blogisi tulee niistä aina kummallisesti mieleeni, kun jossain näihin törmään! On kyllä todella mahtava ilmestys.:)

  Meillä liikkuu nyt kolme kettua tuossa pihapiirissä. On jänniä nämä elokuun pimenevät illat.. Ei ihme, että karviaiset tänäkin vuonna hävisivät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noista pasuunoista on tullut ennenkin postattua.;) On ne upeita kukkiessaan. Nyt tuolla vaaleanpunaisella on jo enemmän kukkia avoinna kuin tuolloin kuvatessa. Hiipumaan päin ollut pasuunainnostus alkaa taas nousemaan, kun tänä kesänä kasvatus onnistui hyvin. Kiva, kun nämä ovat monivuotisia, kunhan vain kantaa sisälle talvehtimaan.:)

   En ole kevään jälkeen nähnyt täällä yhtään kettua, mutta äskettäin pehmeässä hiekassa oli ketun jäljet, eli eiköhän meilläkin vielä joku hengissä ole.:) Kolme kettua popsiikin varmaan äkkiä pensaat tyhjiksi karviaisista. Tosi pimeää on jo öisin. Ei ilman ulkovaloja tee mieli enää illallakaan mennä ulos. Täällä, kun liikkuu vielä susiakin...

   Poista
 4. Pasuunat on upeita. Kuin pikkuisia puita ja kukat todella suuria.:)

  VastaaPoista