torstai 3. tammikuuta 2013

Red dahlia - Punainen daalia

2 kommenttia:

 1. Onpas upea ilmestys! Daalioistakaan minulla ei ole mitään kokemusta, kauniita ne on. Joskus vielä ehkä minunkin puutarhassani kukkivat...

  Minulla on täydessä kukassa sekä punainen että valkoinen amryllis. Lisäksi jouluruusu ilahduttaa tuossa näitä melko synkkiä päiviä. Taas on ollut niin pimeää ja sateista, että ihan harmittaa. Pimeää on ollut tänäänkin, mutta sentään juuri ja juuri on pakkasen puolella, joten sade tulee edes lumena. Täytyy keskittyä ihailemaan kesäkuvia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Daaliat ovat upeita, ja niissäkin on todella paljon valinnan varaa. Silloin tällöin tulee kesäksi ostettua juurakko. Maassa daalian juurakko ei talvehdi, mutta kellarissa talvehtimista voi yrittää. Ja jos ei juurakkoa saa talvehtimaan, niin eipä nuo juurakot paljoa maksa, ja saa vaikka joka kesä erilaisen.;)

   Meillä toinen punainen amaryllis lopettelee, toinen availee nuppujaan. Valkoisessa on kaksi nuppua auki. Mukavasti piristävät sisällä kukkivat kukat sekä myöskin kesäiset kuvat. Aika ankeiksi kelit ja maisemat muuttuivat vesisateiden myötä. Nyt on onneksi taas pieni kerros lunta maassa. Heti tuli paljon valoisampaa.:)

   Poista